איך מכינים טחול ממולא ?
מתכון לטחול ממולא
20 שיני שום קלופות
צרור כוסברה קצוץ גס
4 כפות עריסה חריפה
2 כפות כמון
2 כפות פפריקה מרוקאית בשמן
מלח ,פלפל שחור גרוס
100 גרם טחול עוף
5 יח’ נקניקיות מרגז חתוכות גז ’
100 גרם שומן טלה בקוביות
150 גרם כבד עגלה קוביות
200 גרם כבד עוף
200 גרם שקדי עגלה קוביות
לערבב את כל חומרי המילוי עם התבלינים
(לתפור אם הפתחים בטחול במידת הצורך עם חוט ומחט
מבחוץ למרוח את הטחול בתערובת תבלינים: פפריקה , שום כתוש, מלח , פלפל ואריסה !
הכנה במעשנה : 3 שעות חשוף 75 מעלות ועוד 3 שעות על 110 מעלות עטוף
הכנה בתנור : שעה בטמפרטורה של 165 מעלות חשוף ועוד שעה מכוסה
מתכון מאת מוטי חיים חבר קהילת הבשריסטים