רכיבים:
2 ק”ג קוביות נתחים לבישול ארוך
2 כרישה חתוכה גס
4 שומר חתוך לרבעים
2-3 ענפי טימין
מים עד כדי מעט כיסוי
הוראות הכנה:
בסיר מטגנים וסוגרים את הבשר בשמן זית ומוציאים
מכניסים לאותו הסיר את הכרישה ומטגנים קלות
מעבירים לבשר.
מטגנים את השומר קלות ומעבירים לבשר.
מחזירים הכל לסיר בצורה מעורבבת.
מניחים את ענפי הטימין מעל.
יוצרים את בקבוק הבירה פנימה.
משלימים נוזלים עם מים עד כמעט כיסוי.
מתבלים במלח ופלפל
מרתחים, מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לכ-3 שעות