רכיבים:
1.5 ק”ג קוביות גולש/ נתחי צוואר / צלעות עגלה של מרינדו
בקבוק יין-מרינדו (בלנד קברנה-מרלו-סירה)
חופן פלפל אנגלי
שמן זית
6 בצלי שאלוט קלופים
4 גזרים חתוכים גס
4 גבעולי סלרי חתוכים גס
סלסלת פטריות שמפניון שלמות
בוקה גרני-זר עשבי תיבול קשור: פטרוזיליה, מרווה, טימין, רוזמרין
2 כפות רכז עגבניות איכותי של מוטי
4 כוסות ציר בקר
הוראות הכנה:
נשרה את הבשר ביין והפלפל האנגלי ל-4 שעות
נסנן את הבשר מהיין ואז נטגן אותו בסיר יצוק בשמן זית עד סגירה. (נשמור את היין)
במקביל, במחבת רחבה, נטגן את הבצל עד הזהבה ונוסיף את יתר הירקות להקפצה קלה.
נאחד את הירקות עם הבשר בסיר ונוסיף את רכז העגבניות, נוסיף את היין פנימה ואת הציר בקר
נניח את הבוקה גרני בסיר ונבדוק שכל הבשר והירקות מכוסים כמעט לגמרי בנוזלים.
נרתיח את הסיר ונעביר לתנור ל-160 מעלות ל-3 שעות
נתבל במלח ונערבב
בתאבון!