מצרכים:
2-3 פירות חורף (תפוז/אפרסמון/חבוש)
חצי כוס גרגירי רימון
4 כפות רכז רימונים
3 ענפי טימין
פלפל שחור גרוס
כפית זרעי כוסברה
כפית זרעי חרדל
כפית זרעי שומר
מלח ים
אופן ההכנה:
נחמם תנור ל-230 מעלות
נחרוץ את השומן העליון של הנתח לאורך ולרוחב
נזלף שמן זית ונפזר מלח ים
נניח את הנתח בתבנית ונפזר מסביב את הפירות החתוכים ונניח את הטימין מעל (הנתח והפירות)
נזלף רכז רימונים מעל הכל .
בעלי ומכתש נכתוש את כל התבלינים היבשים ונפזר מעל.
נצלה את הבשר 15 דקות ב-230 מעלות, נוריד את הטמפרטורה ל-180 מעלות לעוד 30 דקות לא מכוסה. (עדיף לעבוד עם מדחום, מדיום 60-65 מעלות)
מתכון מאת הילית סביר צידון למרינדו