קציצות עוף ברוטב עגבניות וצלעות טלה מאת הילית סביר צידון
לקציצות:
1.5 ק”ג עוף טחון
בצל קצוץ
2-3 שיני שום
קישוא מגורד סחוט
חצי חבילת כוסברה
חצי חבילת פטרוזיליה
כף ראס אל חנות
מלח פלפל
הכל במעבד מזון עד עיסה וליצירת קציצות.
לרוטב:
לטגן בצל קצוץ
להוסיף 2 שתי שיני שום קצוצות
פחית עגבניות מרוסקות
מלח פלפל
להוסיף כוס מים
לחמם תנור על מצב גריל 250 מעלות
להניח קציצות ברוטב עגבניות החם
להניח מעליהן את הצלעות
להכניס לתנור לכ- 10-12 דקות
טיפ: להגשה לאירוח ניתן להכין את הקציצות מוקדם, לבשל אותן כ-7 דקות בלבד
ולהוסיף את הצלעות לתנור סמוך להגשה
בתאבון 🙂