רכיבים:
3 בצלים לבנים קצוצים
שמן זית להקפצה
1 יח’ פלפל צ’ילי אדום פרוס דק
10 שיני שום פרוסות
200 גרם צנובר
1 ק”ג שייטל חתוך לרצועות
מלח
מיץ מלימון אחד
1/2 זר קצוצה לקישוט
1.5 כוסות אורז לבן מבושל
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצלים הקצוצים במחבת עד הזהבה.
מוסיפים צ’ילי חריף פרוס דק ואת פרוסות השום, ממשיכים לטגן כדקה ומוסיפים 200 גרם צנובר וממשיכים לטגן דקה נוספת.
לאחר מכן מוסיפים כ-1 ק”ג שייטל פרוס לרצועות, מטגנים על למדית עשייה M ומתבלים במלח פלפל כפי שאוהבים.
לבסוף מוסיפים מיץ מלימון אחד ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה, כדאי להגיש על אורז לבן