אין טעים כמו באן עם בשר מפורק
אז כמובן שהמתכון הוא הכי פשוט בעולם! (מה שנקרא ילדים מבשלים)
אני השתמשתי בבשר צלעות חתוך לקוביות גדולות מאוד
צרבתי מכל צד עד להשחמה ומילאתי מים חמים עד סוף הסיר
שמתי מלח והבאתי להרתחה. אחרי הרתיחה, הורדתי לאש נמוכה ובישלתי 3 שעות נוספות עם מכסה סגור.
לאחר מכן הורדתי מכסה ושמתי לשעה נוספת עם מכסה פתוח, שנשאר מעט מים ושומן בתחתית הסיר מכבים את האש ומפרקים את הבשר.
את הלחמניות מאדים או מחממים במיקרו כמו בהוראות הכתובות על האריזה
בכריך שמים בשר מפורק, ירקות ורוטב שאוהבים (ברביקיו, מיונז שום)
ובתאבון!