סינטה מישמישים וליים
3 סטייקים סינטה עבים ( עובי 3 אצבעות)
8 מישמישים חצויים ללא הגלעין
2 ליים חתוכים לרבעים
שמן זית
למשרה:
חצי כוס שמן זית
כף זרעי כוסברה
כף תימין
מלח פלפל
נטחן בעלי ומכתש את התבלינים ונוסיף להם את שמן הזית
נעטוף את נתחי הסינטה במשרה
נחמם טוב פלאנצ׳ה, ונצרוב את הנתחים כ 3 דקות מכל צד עד דרגת מדיום.
את הפירות נצרוב על אותה הפלאנצ׳ה עד השחמה
נוציא את הנתחים הצרובים לקרש חיתוך וניתן להם לנוח כ 10 דקות לפחות.
נפרוס דק ( אך לא מדי) את הנתחים ונגיש אותם עם הפירות הצרובים.
נתבל במלח פלפל במידת הצורך
ונפזר עלים ירוקים טריים כלשהם.