1 ק”ג אוסובוקו עגלה (3-4 פרוסות )
3 בצלים קצוצים
400 גרם חיטה
מוטי רסק עגבניות בשפורפרת
1 ליטר ציר בקר
1/2 כף מרינדו מלח אטלנטי
1/2 כף מרינדו פלפל שחור
1 כף מרינדו פפריקה מתוקה
2 כפות סילאן טבעי
אופן ההכנה :
לטגן בצל עם מעט שמן עד שנהיה שקוף
להוסיף חיטה שטופה ולטגן קלות יחד
להוסיף 2 כפות מוטי רסק שפורפרת ,2 כפות סילאן
ציר בקר ,1/2 כף מלח ,1/2 כף פלפל שחור גרוס
1 כף פפריקה מתוקה מבית מרינדו
לסדר מעל פרוסות אוסובוקו עגלה ,להוסיף מיים עד לכיסוי מלא ולהביא לרתיחה על הגז
לבשל על אש נמוכה כשעה
ניתן להוסיף בשלב זה ביצים שלמות
להכניס לתנור על 180 מעלות למשך כ 3 שעות לבדוק שלא נעלמו כל הנוזלים במידה וכן להוסיף כ1-2 כוסות מים רותחים
להוריד ל 100 מעלות למשך כ12 שעות