שדירה במשקל של 2-3 ק”ג של עצמות שבינהן בשר אנטריקוט (עצמות הצלעות שנותקו מנתח האנטריקוט ) מושרות במרינדת שזיפים מתקתקה . מצויינות לתנור , לקדירה , למעשנה . יש להכין בחום נמוך של 140 מעלות כ6 שעות . (אפשר כמובן לרכוש את הנתח גם ללא מרינדה , ניתן לכתוב בהערות לקצב )
למתכון להכנת בק ריבס לחץ כאן
משלוחים
לקוחות יקרים ,
בהזמנה של 500 ש”ח ומעלה המשלוח ללא חיוב
בשר באיכות ללא פשרות
מוצרים טבעיים ללא תוספות
בשר ישראלי