סטייק טומהוק, המלך של הנתחים על העצם, סטייק טומהוק הוא למעשה נתח אנטרקוט אימתני על עצם צלע ארוכה (עצם אסאדו) המקוצב בצורת גרזן אינדיאני ומכאן שמו “טומהוק”. העצם מעצימה את הטעמים של הנתח הן בזמן היישון והן בזמן הצלייה.
טומהוק הוא נתח גדול, עבה שכיף לחלוק עם 2-4 סועדים (תלוי במשקל הנתח) אין ספק שמדובר בנתח שהוא כוכב.
משום שסטייק הטומהוק עבה (לרוב) מומלץ להכינו בשני שלבים (בגריל): שלב ראשון בצלייה עקיפה (ברשת עליונה) ואז צלייה ישירה על האש למידת העשייה המועדפת.
סטייק טומהוק מתחיל בכ-1 ק”ג עד 1.4 ק”ג
(הנתח נמכר טרי /קפוא)
לטיפים כיצד להכין סטייק טומהוק לחץ כאן
משלוחים
לקוחות יקרים ,
בהזמנה של 500 ש”ח ומעלה המשלוח ללא חיוב
בשר באיכות ללא פשרות
מוצרים טבעיים ללא תוספות
בשר ישראלי