1.5 – 2 ק”ג סטייק פרגית
תבלינים:
מלח
פלפל
כרכום
כמון
צ’ילי יבש
נעטוף את הפרגיות בתבלינים ו צרוב בחמאה או בשמן זית.
נוציא את הפרגיות מהמחבת ונוסיף בצל קצוץ ומטגן עד הזהבה קלה.
נוסיף קופסה קטנה רסק עגבניות, כוס מים וקופסה שמנת מתוקה או קרם קוקוס.
מביא לרתיחה קלה ונוסיף אץ הפרגיות פנימה.
נמשיך לבשל עוד 15 דקות או לחלופין, נכניס לתנור חם על 200 ( מוסיף יותר שיזוף ועומק).
נגיש עם אורז לבן ושעועית ירוקה מאודה .
מתכון מאת הילית סביר צידון