מצרכים:
שוק טלה מיושן
סילאן
תערובת הכוללת: בזיליקום, טימין, רוזמרין, קינמון, פפריקה מעושנת, סוכר חום וצ’ילי
אופן ההכנה:
מעשנים את הנתח עד למידת מדיום (הנתח יצא ב-63 מעלות ובמנוחה עלה ל-65), לתבל בסילאן כביינדר ומעל לפזר תערובת שכללה בין היתר בזילקום, טימין, רוזמרין, קינמון, פפריקה מעושנת, סוכר חום וצ’ילי.
הנתח התחיל ב- 82 מעלות למשך כשעתיים שלאחריהן עלה ל- 107 עד הסוף (סה”כ כ-4 שעות וחצי)
בסיום נעטוף את הנתח בנייר כסף ונכניס למנוחה של חצי שעה ולאחר מכן נפרוס בהנאה…
התוצאה-מרקם יציב, עסיסי עם טעמים מטריפים של מתיקות עם טוויסט עוקצני, טעם שממשיך בפה הרבה אחרי הביס, איזה עונג!!!😋