קציצות קיפודים ברוטב עגבניות מאת שירלי גרנון
לערבב יחד:
500 גרם טחון עוף
500 גרם טחון עגלה
זר פטרוזיליה קצוץ
בצל מגורד
גזר מגורד
1.5 כוס אורז בסמטי
שום
לרוטב:
בקבוק רוטב פסטה מוכן של מוטי, להוסיף לו פחית 400 גרם של עגבניות מרוסקות מוטי פולפה
שום
מלח
פלפל
2.5 כוסות מים
אחרי שהרוטב רתח, מחלישים את האש ללהבה בינונית, יוצרים קציצות (לא גדולות כי האורז מתנפח)
מניחים ברוטב, סוגרים את הסיר עם מכסה, מבשלים 20 דק’ ובתאבון 🙂