מצרכים:
כתף טלה (עדיף כתף מפורקת מעצם בפנים)
חצי כוס שמן זית מרינדו
2 כפות דבש איכותי
כפית קינמון
2 כפיות אבקת ג’ינג’ר
כפית מלח
כפית פלפל שחור
4 ענפי רוזמרין
אופן ההכנה:
נערבב את כל מרכיבי המרינדה, נמרח היטב את הנתח מכל צדיו וניתן לו לנוח כשעה עם המרינדה.
נניח ענפי רוזמרין מעל, נחמם תנור ל-230 מעלות ונכניס את הכתף לתנור חם ל-15 דקות.
נוציא את הנתח ונעטוף אותו בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, נוריד את טמפרטורה בתנור ל-180 מעלות ונצלה עוד כשעה וחצי עד שעתיים
העצם תתפרק מעצמה מהבשר הנימוח ואפשר יהיה לפרוס אותו בקלות רב