Skip to Content
המחירון והמבצעים באתר אינם כוללים את רשת מרינדו GO
04-9120182

טשולנט (חמין קלאסי )

לסדר בסיר:

1.5 כוסות קטניות שהושרו לפחות 24 שעות (חומוס, שעועית לבנה , שעועית אדומה)

1.5 ק”ג נתח שריר

3 עצמות מח

1 מגש קישקע

ראש שום שלם שטוף

3-4 תפוחי אדמה קלופים וחצויים (בינוניים)

(אופציה להוסיף בטטה שלמה שטופה)

תיבול:

1 כף פפריקה מתוקה של מרינדו

1/2 כף פלפל שחור גרוס של מרינדו

1/2 כף מלח

1 כף מוטי רסק עגבניות בשפורפרת

2 כפות סילאן טבעי

להוסיף מיים עד לכיסוי מלא

להניח את הסיר על הגז ולהביא לרתיחה

להנמיך את האש לבשל על אש נמוכה כשעה

ניתן להוסיף בשלב זה ביצים  שלמות

להכניס לתנור שחומם לטמפרטורת  180 מעלות למשך כ 3 שעות לבדוק שלא נעלמו כל הנוזלים במידה וכן להוסיף כ1-2 כוסות מים רותחים

להוריד ל 100 מעלות למשך כ12 שעות

חמין 2 (1)

חמין 2 (2)

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן