מרכיבים:
2 ק”ג אוסובוקו עגלה פרוס עם העצמות
2-3בצלים חתוכים לקוביות גדולות
2 יח’ שורש פטרוזיליה קלופים וחתוכים לאורכם
2-3,גבעולי סלרי חתוכים גס כולל העלים
3 גזרים גדולים קלופים וחתוכים גס
2 בטטות גדולה קלופות וחתוכות גס
כף מלח
כפית פלפל שחור גרוס
4-5 מסמרי ציפורן
2 כוכבי אניס
1 בקבוק יין אדום מרינדו 2015
ציר בקר או מים (עד כמעט כיסוי הבשר והירקות)
אופן ההכנה :
מסדרים את נתחי הבשר והירקות במחבת עמוקה.
מוסיפים את התבלינים
יוצקים בקבוק יין איכותי מעל.
מוסיפים את המים או הציר עד כמעט כיסוי.
מכניסים לתנור חם ל רבע שעה על 250 מעלות.
ומורידים ל 170 מעלות לעוד כ 4-5 שעות.