Skip to Content
המחירון והמבצעים באתר אינם כוללים את רשת מרינדו GO
04-9120182

קציצות בשר מאת הילית סביר צידון

 

 

מצרכים:

1 ק”ג בשר טחון

1 בצל קצוץ

1/2 זר פטרוזיליה חתוכה גס

1/2 זר כוסברה קצוצה

כף בהרט

מלח

פלפל

הוראות הכנה:

נערבב את הקצוצים והתבלינים עם הבשר בידיים לאיחוד טעמים וניתן לזה לנוח כ-10 דקות.

נקצץ קציצות

נטגן את הקציצות רק ל״סגירה״ מבחוץ ונניחן בצד.

לרוטב:

נטגן בצל קצוץ

נוסיף עגבניות חתוכות גס

נוסיף 3 כפות רסק

נוסיף 2 כוסות מים

בהרט

מלח פלפל

נבשל כ-10 דקות

הכנת הרוטב :

במחבת רחב נטגן בצל

נוסיף עגבניות ותבלינים

נוסיף רסק ומים.

נביא לרתיחה.

נוסיף את הקציצות לרוטב,

ונכניס  את הסיר לתנור חם עם 200 מעלות לכ-15 דקות בלי לכסות

בתאבון 🙂

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן