Skip to Content
המחירון והמבצעים באתר אינם כוללים את רשת מרינדו GO
04-9120182

קציצות בקר ודלועים מאת הילית סביר צידון

קציצות בקר ודלועים

לקציצות:

1 ק”ג טחון עגלה 

1 בצל חתוך גס

1/2 זר פטרוזיליה חתוכה גס

2 גבעולי סלרי חתוכים גס

1/2 כפית קינמון

כפית כמון

כפית כורכום

פפריקה

מלח

פלפל

 

לרוטב:

2-4 עצמות מח 

בצל פרוס

דלעת יפנית או אחרת חתוכה גדול

5 שיני שום שלמות

1/2 כפית קינמון

כפית כמון

כפית פפריקה

כפית כורכום

מים

 

לקציצות:

במעבד מזון נטחן את כל מרכיבי הקציצות למעט הבשר.

נעביר למסננת (לטובת מסה ללא נוזלים)

נשלב את הטחונים עם הבשר ונלוש בידיים לאיחוד טעמים.

ניתן לזה לנוח כ-10 דקות.

נטגן את הקציצות קלות  רק ל-״סגירה״ מבחוץ ונניחן בצד.

 

לרוטב:

במחבת רחב נטגן פרוסות בצל ועצמות מח.

נוסיף את הדלועים ונטגן כשתי דקות

נוסיף את התבלינים ונערבב, ונוסיף כ-2 כוסות מים.

נביא לרתיחה.

נוסיף את הקציצות לרוטב, נוסיף כמה עלי סלרי נכסה במכסה, ונכניס את הסיר לתנור חם עם 200 מעלות לכ-20 דקות.

נוריד את המכסה ונמשיך לצלות את הקציצות לעוד כ-15 דקות.

 

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן