Skip to Content
המחירון והמבצעים באתר אינם כוללים את רשת מרינדו GO
04-9120182

סינטה בחרדל ותבלינים מאת הילית סביר צידון

סינטה בחרדל ותבלינים

מצרכים:

נתח סינטה (כ-2 ק”ג)

3 כפות חרדל חלק

2 כפות זרעי כוסברה

1 כף זרעי חרדל

1/2 כפית צ’ילי יבש גרוס

8-10 שיני שום כתושות

4 ענפי רוזמרין (רק העלים)

4 כפות שמנ”ז

 

אופן ההכנה:

את התבלינים היבשים כותשים בעלי ומכתש

מוסיפים את כל שאר המרכיבים ליצירת משחה, מעסים את הנתח מכל צדדיו

מניחים את הנתח על רשת בתבנית רוסטר (אפשר להניח מתחת תפוחי אדמה/דלעת*

חשוב שכשהנתח נכנס לתנור הוא יהיה בטמפרטורת החדר, מחממים תנור ל-250 C, כשהתנור חם מכניסים את הנתח ל-10 דק’.

מנמיכים את הטמפרטורה בתנור ל-180 C וממשיכים לצלות כ-12 עד 15 דק’ לכל ק”ג (לא טורבו)

*לאלה העובדים עם מד חום 55-60 מעלות טמפרטורה פנימית למידת עשייה מדיום).

אחרי הוצאת הנתח מהתנור כדאי להמתין 10-15 דק’ לפני הגשתו

בתאבון 🙂

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן