400 גרם שעועית שחרה מושרית במים 24 שעות קודם
1 ק”ג אונטריב (צלעות עגלה חתוך לקוביות )
200 גרם קבנוס חתוך לקוביות קטנות
(אפשרות להוסיף חזה אווז חתוך לקוביות )
2 בצל פרוס
1 כף שום כתוש
1 ראש שום שלם
3 גבעולים טימין טרי
קליפה מחצי לימון
שמן זית
קמח
מלח , פלפל
3 עלי דפנה
הוראות הכנה :
מקמחים את קוביות הבשר , מנערים מעודפי הקמח ומטגנים קלות בשמן זית .
מוציאים את הבשר מהסיר ומניחים בצד ומכניסים לסיר במקומו את הבצל השום הכתוש , ראש השום והקבנוס
מוסיפים את השעועית המושרית , מים או ציר עגל ומביאים לרתיחה .
מנמיכים את האש לנמוכה ומוסיפים ענפי טימין וקליפת לימון וממשיכים לבשל עוד 3-4 שעות
מומלץ להגיש עם אורז לבן