Skip to Content
המחירון והמבצעים באתר אינם כוללים את רשת מרינדו GO
04-9120182

כתף טלה בדבש ורוזמרין מאת הילית סביר צידון

מצרכים:

כתף טלה (עדיף כתף מפורקת מעצם בפנים)

חצי כוס שמן זית מרינדו

2 כפות דבש איכותי

כפית קינמון

2 כפיות אבקת ג’ינג’ר

כפית מלח

כפית פלפל שחור

4 ענפי רוזמרין

אופן ההכנה:

נערבב את כל מרכיבי המרינדה, נמרח היטב את הנתח מכל צדיו וניתן לו לנוח כשעה עם המרינדה.

נניח ענפי רוזמרין מעל, נחמם תנור ל-230 מעלות ונכניס את הכתף לתנור חם ל-15 דקות.

נוציא את הנתח ונעטוף אותו בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, נוריד את טמפרטורה בתנור ל-180 מעלות ונצלה עוד כשעה וחצי עד שעתיים

העצם תתפרק מעצמה מהבשר הנימוח ואפשר יהיה לפרוס אותו בקלות רב

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן