Skip to Content
המחירון והמבצעים באתר אינם כוללים את רשת מרינדו GO
04-9120182

חורשט סבזי מאת הילית סביר צידון

תבשיל קדירה של קוביות בשר וירוקים

2 בצל חתוך
3-4 עצמות מח
1 קג שריר חתוך לקוביות
1 קג שפונדרה חתוכה לקוביות
8 שיני שום
1.5 שעועית מושרית ( בדכ שעועית אדומה)
4 לימונים פרסיים
כפית חוואייג למרק
כפית כורכום
כפית מלח
כפית פלפל
מים עד 3/4 כיסוי

צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
צרור נענע
חצי זר בצל ירוק
ואפשר להוסיף גם מנגולד ותרד!

 

D5ffb017 1af7 4a84 B41f 95db0cce2e58
D5ffb017 1af7 4a84 B41f 95db0cce2e58

בסיר גדול שטוח נטגן בצל
נוסיף עצמות
נוסיף בשר ונצרוב קלות
נוסיף שעועית ושום
נוסיף לימונים פרסיים
נתבל בתבלינים
נוסיף מים עד 3/4 כיסוי ונביא לרתיחה

בינתיים נקצוץ גס את כל הירוקים ונוסיף לסיר

נחמם תנור ל 150 ונכניס את הסיר לכ 3 שעות עד התרככות של הבשר

כשהבשר מוכן, נתקן טעמים של מלח ונסחט לימון שלם או שניים. תלוי בכמות העסיס ובטעם שלכם.

נגיש על פי רוב עם אורז

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן