Skip to Content
המחירון והמבצעים באתר אינם כוללים את רשת מרינדו GO
04-9120182

קדירת בשר בבירה מאת הילית סביר צידון

רכיבים:

2 ק”ג קוביות נתחים לבישול ארוך

שמן זית

2 כרישה חתוכה גס

4 שומר חתוך לרבעים

מלח

פלפל שחור

2-3 ענפי טימין

בקבוק בירה גדול של מרינדו

מים עד כדי מעט כיסוי

הוראות הכנה:

בסיר מטגנים וסוגרים את הבשר בשמן זית ומוציאים

מכניסים לאותו הסיר את הכרישה ומטגנים קלות

מעבירים לבשר.

מטגנים את השומר קלות ומעבירים לבשר.

מחזירים הכל לסיר בצורה מעורבבת.

מניחים את ענפי הטימין מעל.

יוצרים את בקבוק הבירה פנימה.

משלימים נוזלים עם מים עד כמעט כיסוי.

מתבלים במלח ופלפל

מרתחים, מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לכ-3 שעות

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן