Skip to Content
המחירון והמבצעים באתר אינם כוללים את רשת מרינדו GO
04-9120182

באן עם בשר מפורק מתכון מאת סהר מסרטי מנהלת מרינדו אוסישקין רמת השרון

אין טעים כמו באן עם בשר מפורק 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
אז כמובן שהמתכון הוא הכי פשוט בעולם! (מה שנקרא ילדים מבשלים)
קונים נתח איכותי של בשר (צלעות עגלה (אונטריב )/ צוואר עגלה /אסאדו עגלה /שורט ריבס עגלה )
אני השתמשתי בבשר צלעות חתוך לקוביות גדולות מאוד
צרבתי מכל צד עד להשחמה ומילאתי מים חמים עד סוף הסיר
שמתי מלח והבאתי להרתחה. אחרי הרתיחה, הורדתי לאש נמוכה ובישלתי 3 שעות נוספות עם מכסה סגור.
לאחר מכן הורדתי מכסה ושמתי לשעה נוספת עם מכסה פתוח, שנשאר מעט מים ושומן בתחתית הסיר מכבים את האש ומפרקים את הבשר.
את הלחמניות מאדים או מחממים במיקרו כמו בהוראות הכתובות על האריזה
בכריך שמים בשר מפורק, ירקות ורוטב שאוהבים (ברביקיו, מיונז שום)
ובתאבון!

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן